Milyen cipőbe rendelhető Batz egyedi talpbetét?

A Batz egyedi talpbetét különböző jellegű és fazonú saját zárt cipőbe, keskeny, normál, széles és sport fazonú cipőbe is rendelhető.

A Batz egyedi talpbetét megrendelésekor szükséges kiválasztani, hogy milyen típusú, milyen fazonú cipőben kívánja a talpbetétet használni. Az ideálisan a cipőbe illő talpbetétforma kiválasztásához, a talpfelmérő pontokon alaplapokat próbálnak a cipőbe, ezért a talpbetét megrendelésekor érdemes azt a cipőt, cipőket magunkkal vinni a talpfelmérésre, amelyben a talpbetétet használni szeretnénk.

Olyan talpbetétet nem tudunk gyártani, mely minden típusú (keskenyebb és szélesebb) cipőbe egyaránt passzol!

Amennyiben nem a saját, zárt cipőjébe kíván egyedi betétet rendelni, hanem cserélhető talpbetétes papucsba, akkor fontos tudni, hogy csak új vagy alig használt Batz márkájú papucs modellbe vállaljuk az egyedi talpbetét készítését! Más márkájú saját papucsba és nyitott szandálba nem tudunk egyedi talpbetétet gyártani, mivel nem ismerjük annak pontos formáját, illetve a lábágy mélységét.

A Batz papucsba készült egyedi talpbetét vastagabb, magasabb, mint a saját, zárt cipőkbe tervezett egyedi talpbetét, ezért
a papucsba gyártott egyedi talpbetét nem fér bele, nem használható más típusú cipőben!

További fontos tudnivalók:

100 kilogrammos testsúly felett a talpbetét idő előtti elhasználódását megelőzendő, célszerű DuraSoft talpbetétet rendelni!
A rácsos talp kialakítású lábbelik idő előtt roncsolhatják a talpbetét alját, amely garanciavesztéssel járhat!

Alaplap típusok

egyedi talpbetét

A talpbetét hossza, szélessége mindig a cipő belsejéhez igazodik (elkerülve azt, hogy a cipőben elmozduljon a betét).
A talpbetétek méretezése a cipőhöz, a tervezése viszont a kapott nyomásképhez igazítottan történik, így az alátámasztások mindig a megfelelő helyre kerülnek, az emeléseknek, döntéseknek a méretét, mértékét a talpbetét hossza nem befolyásolja.