MEGFELELŐEN MEGVÁLASZTOTT
CIPŐ ÉS TALPBETÉT

Napjainkban, legfőképp a divat mindent elsöprő “ereje” miatt, a lakosság döntő többsége rendkívül egészségtelen cipőket visel. A hölgyek nagyon magas sarkú cipői éppolyan egészségtelenek, mint a nagyon lapos talpú, semmilyen alátámasztást és rezgéscsillapítást nem nyújtó divatos torna és utcai cipők. Egy helytelenül megválasztott cipő is jelentősen “javítható” egy személyre szabott egyedi talpbetét használatával. Fontos azonban kiemelni, hogy csak olyan cipőbe javasoljuk a személyre szabott talpbetét használatát, melynek a bősége engedi azt. Ez azt jelenti, hogy nem alkalmasak azok a cipők az egyedi talpbetét belehelyezésére, melyek
– eleve hosszboltozat emeléssel ellátottak (a talp belső élénél található emelés a cipőn belül)
– nem rendelkeznek kivehető eredeti betéttel
– formájuk miatt nagyon szűk belsővel rendelkeznek (hegyes orrú cipők, alkalmi cipők)


Tudtad?

Egy átlagos nap kb. 6-8000 lépést teszünk meg


Megfelelően megválasztott egyedi talpbetéttel és cipővel testünk egyensúlyba kerülhet, ezáltal megelőzhetőek a test hosszútávú visszafordíthatatlan deformitásai, illetve a már kialakult elváltozások okozta panaszok és fájdalom is jelentősen csökkenthető.

Az egyedi talpbetét viseléséhez ajánlott Batz modelljeinkről bővebb információk a Termékek oldalon találhatóak. A Batz modellek egyedi talpbetét használatával maximális komfortérzetet, és a test számára megfelelő alátámasztást biztosíthatnak.


Hol lehet Batz Egyedi talpbetétet rendelni? Kérjük, a linkre kattintva, https://egyeditalpbetet.batz.hu/hol-talalom/ az oldal tetején, középen a település neve utáni beviteli mezőbe szíveskedjen beírni, melyik településhez közel keres Batz egyedi talpfelmérő pontot egyedi talpbetét készítéséhez, az alatta lévő sorban az X km-en belül mezőben található legördülő menüből kérjük, válassza ki hány kilométeren belül keres Batz mérőpontot, majd nyomja meg az “üzlet keresése” gombot. A találatokat a térképen vagy a képernyő jobb oldalán legörgethető fekete mezőben találja. A talpfelmérés minden esetben ingyenes, az eredmény ismeretében Ön dönt arról rendel-e magának egyedi talpbetétet. Batz számítógépes talpfelmérés nem érhető el minden üzletben, ahol Batz termékeket árulnak!

egyedi talpbetét

Egyedi talpbetét

egyedi talpbetét

Személyre szabott Batz modell


Amennyiben a lehető legkényelmesebb módon, otthona elhagyása nélkül szeretne Batz Egyedi talpbetéthez jutni, erre is van lehetőség! Magyarországon egyedülálló módon, kizárólag a Batz webshopon keresztül is rendelhet az Ön lábára pontosan illeszkedő egyedi talpbetétet.


Egyedi talpbetéttel együtt rendelhető Batz modellek

Javasoljuk, hogy kérje munkatársunk segítségét a legmegfelelőbb cipő kiválasztásában, ha saját cipőjébe szeretne egyedi betétet. A legjobb és legbiztosabb megoldás, ha személyre szabott Batz modellt választ, mert így hajszálpontosan figyelembe tudjuk venni az adott modell bőség, hosszúság, szélesség értékeit a betét tervezésénél.

A megfelelő lábbeli könnyen és gyorsan kiválasztható a https://batz.hu/webshop/ oldalon, de ha a Batz Hivatalos Webáruházban nem talál megfelelő méretben vagy színben az Önnek tetsző modellből vagy nem szeret interneten vásárolni, közel sem jelenti azt, hogy Önnek le kellene mondania a kiszemelt termékről! Kérjük keresse fel viszonteladóinkat akár telefonon vagy e-mailben! A https://batz.hu/uzletkereso/  oldal tetején, középen a település neve utáni beviteli mezőbe szíveskedjen beírni melyik településhez közel keres Batz üzletet, az alatta lévő sorban az X km-en belül mezőben található legördülő menüből kérjük válassza ki hány kilométeren belül keres Batz üzletet, majd nyomja meg az “üzlet keresése” gombot. A találatokat a térképen vagy a képernyő jobb oldalán legörgethető fekete mezőben találja.


Az egyedi talpbetéttel kapcsolatosan érdeklődhet:

e-mailben a talpbetet.infoline@batz.hu címen vagy a 06-26-526-106/25 mellék telefonszámon

Egyedi talpbetét