Batz Manufaktúra 2017-es modellsor

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Batz Manufaktúra nagyon régen nem csak ápolónők és óvónénik gyógypapucsairól szól. Évtizedek óta tartó magas szintű fejlesztőmunka eredménye például a 2017-es nyári, női Batz kollekció, ami messzemenőkig figyelembe veszi a divatot, emellett igyekszik óvni viselőinek talpát, lábát a tucat divatcipők, túlzottan szűk orrú, túlzottan keskeny vagy túlzottan magas sarkú cipők, szandálok, papucsok viselése következtében, sajnálatosan és menetrendszerűen kialakuló harántsüllyedéstől, lúdtalptólsarokfájdalomtólkalapácsujjtólbütyöktől és az ezek egyenes következményként megjelenő nagyon kellemetlen, kínzó panaszoktól: térd-, váll-, hát- és derékfájdalmaktólcsípő- és csípőforgó tájéki nyilallásoktól.  Jelmondatunk: Tudomány a kényelem mögött! Hosszú évek tapasztalatának és fejlesztőmunkájának gyümölcse a 2017-es modellsor, melyben elegáns, divatos, emelt sarkú, ergonómiailag kifogástalan női lábbelik, vadonatúj fejlesztésű, pehelykönnyű és felxibilis talpszerkezetre gyártott papucsok, valamint kimondottan bütyökkel élőknek gyártott gyógyklumpa és tradicionális papucsok és szandálok egyaránt megtalálhatóak. Felhívjuk azonban a hölgyek figyelmét – akik mindennapos viseletre szánják magasabb sarkú lábbelijeinket – a magas sarok veszélyeire, ezért preventív céllal mindenképpen ajánlunk a szabadidejükre egy remek papucsotsarutszandált vagy cipőt, vagy  – Az Év Terméke 2016 díjas – egyedi talpbetétet az ambivalens terhelést, a haránt- és hosszboltozat süllyedést, a sarok– és a derékfájdalmat, a kalapácsujj vagy a bütyök kialakulásának megelőzésére.
 Tekintsük hát át az általunk ajánlott modelleket, kezdve az elegáns, alkalmi viseletektől a mindennapos munkahelyi, otthoni vagy akár utcai használatra kifejlesztett lapossarkú, standard fazonokig.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Amennyiben a Batz Hivatalos Webáruházban nem talál megfelelő méretben vagy színben az Önnek tetsző modellből, közel sem jelenti azt, hogy Önnek le kellene mondania a kiszemelt termékről, kérjük keresse fel viszonteladóinkat! A https://batz.hu/uzletkereso/  oldal tetején, középen a település neve utáni beviteli mezőbe sziveskedjen beírni melyik településhez közel keres Batz üzletet, az alatta lévő sorban az X km-en belül mezőben található legördülő menüből kérjük válassza ki hány kilométeren belül keres Batz üzletet, majd nyomja meg az “üzlet keresése” gombot. A találatokat a térképen vagy a képernyő jobb oldalán legörgethető fekete mezőben találja.

 

Állandó akciókkal és kedvezményekkel, illetve esetenként nyereményjátékokkal várjuk vásárlóinkat facebook oldalunkon!

Batz 2017-es modellsor

A képekre kattintva részletes ismertetőt olvashat az általunk fejlesztett és ajánlott 2017-es női modellekről vagy akár meg is rendelheti azokat!

Az aktuális szín- és méretválasztékot szintén a képekre kattintva tekinthetik meg a Batz Hivatalos Gyári Webáruházban!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a szín- és méretválaszték napról napra változik, így előfordulhatnak szín- vagy mérethiányos sorozatok!
Megértésüket köszönjük!

ANI

CSENGE

FRESH 41

TESSA

BORKA

IRINA

HÉDI

MALDÍV

CSENGE

FRESH 41

TESSA

BORKA

IRINA

BALI

MALDÍV

NATASA

TERKA

KRISZTI

BORKA

IMOLA

BALI

ANI

NATASA

TERKA

KRISZTI

BORKA

IMOLA

BALI